BIO Agáve sirup si zamiluje každý, koho už trošku nudí sladit klasickým cukrem. Je bez tuku, má nízký glykemický index a vyšší sladivost než klasický cukr. Toto tekuté sladidlo v BIO kvalitě pochází ze sukulentu agáve a u rčitě tak pro něj najdete mnoho využití. Skvěle se hodí na oslazení čaje, kávy, smoothies a dalších nápojů. Stejně tak se dá přidat i do sladkých pokrmů. Perfektně doplní ovesnou kaši a vyjímat se bude i na palačinkách či lívancích. Přidat ho ovšem můžete i do dalších receptů. A pokud rádi experimentujete, můžete sirup z agáve využít pro přípravu marinády na maso a jeho rostlinné alternativy. Sladký sirup dodá těmto zdrojům bílkovin ten správný šmrnc. Rozhodně tak nemusíte mít strach, že vám zůstane ležet na polici v kuchyni. Uvidíte, že se při dochucování nápojů a jídel stane vaším věrným pomocníkem. Díky praktické lahvičce se navíc snadno používá. BIO Agáve sirup a jeho výhody sirup ze sukulentu neobsahuje tuku používá se jako alternativa klasického cukru má nízký glykemický index je v BIO kvalitě má lahodnou sladkou chuť snadno se používá má o něco vyšší sladivost než cukr ideální pro doslazení nápojů a pokrmů vhodný pro vegany Složení 100% přírodní BIO agáve sirup. Dávkování V jakémkoliv receptu nahraďte požadované množství cukru tříčtvrtečním množstvím sirupu a úměrně snižte množství tekutin, stejně jako při použití medu. Tabulka nutričních hodnot Nutriční hodnoty 100 g *RI na 100 g Energie 1260 kJ/ 297 kcal 15 % Tuky 0 g 0 % - z toho nasycené mastné kyseliny 0 g 0 % Sacharidy 71 g 27 % - z toho cukry 71 g 79 % Bílkoviny 0 g 0 % Sůl 0,06 g 1 % *Referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8400 kJ/2000 kcal). Upozornění Skladujte na suchém místě mimo sluneční záření při pokojové teplotě.